Περισσοτερες Οψεις

Ludattica Μέμο, Παιχνίδι Λογικής και Παζλ Η Μικρή Πόλη

Αμεσα διαθέσιμο

SKU:66773

1

14,99 €

Πληροφορίες :

Ένα όμορφο σετ που περιλαμβάνει 3 παιχνίδια με θέμα την πόλη: 1 παζλ 20 κομματιών και διαστάσεων 25 x 35 εκ., 1 παιχνίδι όπου πρέπει να ταιριάξετε τις όμοιες κάρτες και 1 παιχνίδι μνήμης. Στο παιχνίδι με τα ταίρια, πρέπει απλά να ενώσετε συνηθισμένα πράγματα της πόλης με τις σκιές τους.

Περιλαμβάνονται 12 κάρτες-σφηνώματα. Για το παιχνίδι μνήμης ανακατέψτε τις κάρτες και τοποθετήστε τις στο τραπέζι. Μελετήστε τις και αναποδογυρίστε τις. Γυρίστε μία κάρτα και προσπαθήστε να θυμηθείτε το ταίρι της. Αυτός που θα βρει τα περισσότερα ζευγάρια κερδίζει.

Περιλαμβάνονται 18 κάρτες. Κατάλληλο από 3 ετών.
Ludattica Μέμο, Παιχνίδι Λογικής και Παζλ Η Μικρή Πόλη is available for purchase in increments of 1
 
 

 

Λίγα λόγια

Ένα εκπληκτικό σετ που περιλαμβάνει 3 παιχνίδια με θέμα την πόλη: 1 παζλ 20 κομματιών και διαστάσεων 25 x 35 εκ., 1 παιχνίδι όπου πρέπει να ταιριάξετε τις όμοιες κάρτες και 1 μέμο. Στο παιχνίδι με τα ταίρια, πρέπει απλά να ενώσετε συνηθισμένα πράγματα της πόλης με τις σκιές τους. Περιλαμβάνονται 12 κάρτες-σφηνώματα. Για το μέμο ανακατέψτε τις κάρτες και τοποθετήστε τις στο τραπέζι. Μελετήστε τις και αναποδογυρίστε τις. Γυρίστε μία κάρτα και προσπαθήστε να θυμηθείτε το ταίρι της. Αυτός που θα βρει τα περισσότερα ζευγάρια κερδίζει.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής Όχι