Περισσοτερες Οψεις

ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER SANTORO GORJUSS SUGAR AND SPICE 253GJ10

Αμεσα διαθέσιμο

SKU:253GJ10

1

18,60 €

Πληροφορίες :

Ιδανική για ψώνια, πικνίκ, το σχολείο ή το γυμναστήριο, αυτή η μεγάλη τσάντα της Gorjuss έχει άφθονο χώρο για ρούχα, πετσέτες, βιβλία, στρωματάκι γιόγκα, ψώνια παντοπωλείου ή για ό, τι άλλο χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένη από υλικό που έχει επικαλυφθεί για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα. Έχει μακριούς ιμάντες κρέμασης με λωρίδες που ταιριάζουν είτε στο χέρι ή τον ώμο, ενώ παρέχεται επίσης ένα πορτοφόλι με φερμουάρ, που κουμπώνει σε έναν εσωτερικό ιμάντα μέσα στην τσάντα.
Η μία πλευρά της τσάντας διαθέτει τη φιγούρα Hatter σε όλο το πλάτος του, (το κορίτσι φοράει το μπλε φόρεμα και καπέλο) καθώς και χαρτιά επιπλέουν στο απαλό γκρι μοτίβο. Από την άλλη πλευρά το πρόσωπό της εμφανίζεται σε κοντινή απόσταση, με παρακλητικά μάτια και λαμπερά μαύρα μαλλιά. Το εσωτερικό είναι μπορντο με ροζ κουκκίδες και το κορίτσι Hatter εμφανίζεται και πάλι και στις δύο πλευρές του εσωτερικού πορτοφολιού.

Διαστάσεις τσάντας: 46 x 36 x 16 cm
Οδηγίες καθαρισμού: Καθαρίστε με ένα υγρό πανί
ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER SANTORO GORJUSS SUGAR AND SPICE 253GJ10 is available for purchase in increments of 1
 
 

 

Λίγα λόγια

Ιδανική για ψώνια, πικνίκ, το σχολείο ή το γυμναστήριο, αυτή η μεγάλη τσάντα της Gorjuss έχει άφθονο χώρο για ρούχα, πετσέτες, βιβλία, στρωματάκι γιόγκα, ψώνια παντοπωλείου ή για ό, τι άλλο χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένη από υλικό που έχει επικαλυφθεί για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα. Έχει μακριούς ιμάντες κρέμασης με λωρίδες που ταιριάζουν είτε στο χέρι ή τον ώμο, ενώ παρέχεται επίσης ένα πορτοφόλι με φερμουάρ, που κουμπώνει σε έναν εσωτερικό ιμάντα μέσα στην τσάντα. Η μία πλευρά της τσάντας διαθέτει τη φιγούρα Hatter σε όλο το πλάτος του, (το κορίτσι φοράει το μπλε φόρεμα και καπέλο) καθώς και χαρτιά επιπλέουν στο απαλό γκρι μοτίβο. Από την άλλη πλευρά το πρόσωπό της εμφανίζεται σε κοντινή απόσταση, με παρακλητικά μάτια και λαμπερά μαύρα μαλλιά. Το εσωτερικό είναι μπορντο με ροζ κουκκίδες και το κορίτσι Hatter εμφανίζεται και πάλι και στις δύο πλευρές του εσωτερικού πορτοφολιού. Διαστάσεις τσάντας: 46 x 36 x 16 cm Οδηγίες καθαρισμού: Καθαρίστε με ένα υγρό πανί

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής Santoro gorjuss