Οι άνθρωποι πάντα εκτιμούν τα εκλεκτά δώρα. Φανταστείτε λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η αξία ενός δώρου που φτάνει στα χέρια τους από μακριά!


Εμείς στο surpriseparty.gr σάς προσφέρουμε τη δυνατότητα να στείλετε τα δώρα σας στους αγαπημένους σας.

Εγγυημένη αποστολή των δώρων σας.

Φροντίζουμε, ώστε τα δώρα σας να φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στους αποδέκτες τους. Οι παραγγελίες σας καταχωρούνται και οργανώνονται, έτσι ώστε να αποκλείονται λάθη και καθυστερήσεις στην αποστολή των δώρων σας .

Στείλτε το με μια ωραία κάρτα

Στην φόρμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας επιλέξτε την επιλογή " Έχετε κανένα δώρο στην παραγγελία σας;" και στην συνέχεια αναφέρεται το όνομα του αποστολέα, του παραλήπτη καθώς και το προσωπικό σας μήνυμα. Στην συνέχεια αποεπιλέξτε την την επιλογή "Αποστολή σε αυτήν τη διεύθυνση" και συμπληρώστε τα στοιχεία της διεύθυνσης του παραλήπτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με τα προϊόντα του surpriseparty.gr. Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα online ή επισκεφθείτε το κατάστημάς μας στην διεύθυνση Μαιζώνος 21-23 στην πάτρα Πάτρα. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610 00524 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email info@surpriseparty.gr .


Κατασκευαστές