Περισσοτερες Οψεις

Τσάντα Ώμου Fiesta Small Shoulder Bag You Brought Me Love Santoro Gorjuss 386GJ17

Αμεσα διαθέσιμο

SKU:386GJ17

1

27,90 €

Πληροφορίες :

Πρόκειται για μια όμορφη τσάντα ώμου από την εντυπωσιακή σειρά Gorjuss της Santoro με θέμα το κορίτσι You Brought Me Love. Η τσάντα διαθέτει μια μεγάλη, κύρια θήκη, που στο εσωτερικό της υπάρχει άλλη μια τσέπη με φερμουάρ για μικροαντικείμενα και θήκη για το κινητό. Η τσάντα κλείνει από επάνω με φερμουάρ. Ιδανική για τις καθημερινές βόλτες σας, παρέα με ένα από τα κορίτσια της Santoro Gorjuss. Υλικό: 100% πολυεστέρας. Εντυπωσιακός σχεδιασμός άριστη ποιότητα χρωμάτων.

Διαστάσεις τσάντας (χωρίς τον ιμάντα) μήκος 21,0 x ύψος 21,0 x πλάτος 5,0 εκατοστών.
Τσάντα Ώμου Fiesta Small Shoulder Bag You Brought Me Love Santoro Gorjuss 386GJ17 is available for purchase in increments of 1
 
 

 

Λίγα λόγια

Πρόκειται για μια όμορφη τσάντα ώμου από την εντυπωσιακή σειρά Gorjuss της Santoro με θέμα το κορίτσι You Brought Me Love. Η τσάντα διαθέτει μια μεγάλη, κύρια θήκη, που στο εσωτερικό της υπάρχει άλλη μια τσέπη με φερμουάρ για μικροαντικείμενα και θήκη για το κινητό. Η τσάντα κλείνει από επάνω με φερμουάρ. Ιδανική για τις καθημερινές βόλτες σας, παρέα με ένα από τα κορίτσια της Santoro Gorjuss. Υλικό: 100% πολυεστέρας. Εντυπωσιακός σχεδιασμός άριστη ποιότητα χρωμάτων. Διαστάσεις τσάντας (χωρίς τον ιμάντα) μήκος 21,0 x ύψος 21,0 x πλάτος 5,0 εκατοστών.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής Santoro gorjuss