Περισσοτερες Οψεις

Τσάντα Ώμου - Χιαστί Autumn Leaves Santoro Gorjuss 1027GJ01

Αμεσα διαθέσιμο

SKU:1027GJ01

1

44,00 €

Πληροφορίες :

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή και πρακτική τσάντα χιαστί της σειράς Gorjuss από την εταιρεία Santoro με θέμα το κορίτσι Autumn Leaves. Αποτελείται από μια κύρια θήκη η οποία περιλαμβάνει επιμέρους τμήματα μια εσωτερική μικρότερη θήκη που κλείνει με φερμουάρ για την αποθήκευση μικροαντικειμένων. Κλείνει εύκολα με φερμουάρ και στο εξωτερικό της υπάρχει ένα υπέροχο μπρελόκ.
Ο ιμάντας της τσάντας αυξομειώνεται και προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση. Μια τσάντα για τα κορίτσια, για τη βόλτα τους, ακόμη και για τις εκδρομές τους.

Διαστάσεις 26 x 19 x 2,5 εκατοστά.

Υλικό: δερματίνη
Τσάντα Ώμου - Χιαστί Autumn Leaves Santoro Gorjuss 1027GJ01 is available for purchase in increments of 1
 
 

 

Λίγα λόγια

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή και πρακτική τσάντα χιαστί της σειράς Gorjuss από την εταιρεία Santoro με θέμα το κορίτσι Autumn Leaves. Αποτελείται από μια κύρια θήκη η οποία περιλαμβάνει επιμέρους τμήματα μια εσωτερική μικρότερη θήκη που κλείνει με φερμουάρ για την αποθήκευση μικροαντικειμένων. Κλείνει εύκολα με φερμουάρ και στο εξωτερικό της υπάρχει ένα υπέροχο μπρελόκ. Ο ιμάντας της τσάντας αυξομειώνεται και προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση. Μια τσάντα για τα κορίτσια, για τη βόλτα τους, ακόμη και για τις εκδρομές τους. Διαστάσεις 26 x 19 x 2,5 εκατοστά. Υλικό: δερματίνη

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής Santoro gorjuss